• slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4

להצעת מחיר על קיטריניג בשרי של אסדו בר, צרו קשר...
אירוח מ30 סועדים עד 150 איש
קיטריניג עד 500 אורחים.


ESPECIALES...
שקדי עגל (Mollejas)
גבינת פרובולונה על האש
קוראסון עם בשר קורנביף.


להצעת מחיר על קיטריניג בשרי של אסדו בר, צרו קשר...
אירוח מ30 סועדים עד 150 איש
קיטריניג עד 500 אורחים.


ESPECIALES...
שקדי עגל (Mollejas)
גבינת פרובולונה על האש
קוראסון עם בשר קורנביף.


להצעת מחיר על קיטריניג בשרי של אסדו בר, צרו קשר...
אירוח מ30 סועדים עד 150 איש
קיטריניג עד 500 אורחים.


ESPECIALES...
שקדי עגל (Mollejas)
גבינת פרובולונה על האש
קוראסון עם בשר קורנביף.


להצעת מחיר על קיטריניג בשרי של אסדו בר, צרו קשר...
אירוח מ30 סועדים עד 150 איש
קיטריניג עד 500 אורחים.


ESPECIALES...
שקדי עגל (Mollejas)
גבינת פרובולונה על האש
קוראסון עם בשר קורנביף.


להצעת מחיר על קיטריניג בשרי של אסדו בר, צרו קשר...
אירוח מ30 סועדים עד 150 איש
קיטריניג עד 500 אורחים.


ESPECIALES...
שקדי עגל (Mollejas)
גבינת פרובולונה על האש
קוראסון עם בשר קורנביף.


להצעת מחיר על קיטריניג בשרי של אסדו בר, צרו קשר...
אירוח מ30 סועדים עד 150 איש
קיטריניג עד 500 אורחים.


ESPECIALES...
שקדי עגל (Mollejas)
גבינת פרובולונה על האש
קוראסון עם בשר קורנביף.


להצעת מחיר על קיטריניג בשרי של אסדו בר, צרו קשר...
אירוח מ30 סועדים עד 150 איש
קיטריניג עד 500 אורחים.


ESPECIALES...
שקדי עגל (Mollejas)
גבינת פרובולונה על האש
קוראסון עם בשר קורנביף.


להצעת מחיר על קיטריניג בשרי של אסדו בר, צרו קשר...
אירוח מ30 סועדים עד 150 איש
קיטריניג עד 500 אורחים.


ESPECIALES...
שקדי עגל (Mollejas)
גבינת פרובולונה על האש
קוראסון עם בשר קורנביף.



צור קשר

נתחי בשר

netahei
צלעות העגל, שצולים באסדו בר מגיעים מרמת הגולן, ועובר יישון במשך ימים על מנת לתת לבשר לנוח והתרכך.
באסדו בר כל סוף שבוע צולים צלעות עגל במשך 6-8 שעות, הבישול האיטי, החום המדורג, והמקצועיות של הצוות חברים שעובדים עם המשפחה כבר 10 שנים, מבאים לשולחן המשפחתית את הריחות והטעם של בשר משובח.
 
נתחי אינטריקוט מהטובים מגיעים אלינו מארגנטינה , מבתי המטבחיים הטובים של השדות מדרום אמריקה. האיכות והבישול, נותנים לבשר את הרכות, ועסיסיות של סטייק אנטרקוט מצוין.
בנוסף לנתחי בשר אלו, אנו מצעים, נתחי סינטה מעולים.
גם פילה  מוגש באסדו בר.
ולאוהבים אתה טעם הצבר, גם צלעות טלה עסיסיות מגישים אחרי צליית איטית של 3-4 שעות.