הסיפור שלנו
אסדו בר, נולדה ב-2003 מחזונם של מיגל וריינה, שהשתוקקו להביא את האוכל הדרום אמריקאי ושיטות ההכנה המסורתיות אל לב הקולינריה הישראלית. הגשמת חזונם, היא המסעדה החמה והמשפחתית שהקימו ואותה הם מפעילים כבר למעלה מעשרים שנה, הממוקמת בקיבוץ אלונים הפסטורלי.
מיגל וריינה, יחד עם ארבעת ילדיהם, ניקולאס, סבסטיאן, לורנה ודמיאן, לאחר שעלו לארץ מאורוגוואי ב-1998 יצרו בית דרום אמריקאי אמיתי, כזה שמארח אתכם בסוף השבוע לארוחת אסדו מסורתית,
בלב אווירה כפרית.
כיום מנהלים את המסעדה סבסטיאן ודמיאן כבר 12 שנה. סבסטיאן על הגריל עם הבשרים שהוא ככ אוהב ודמיאן עם החיוך הכובש והחיבוק החם אל מול האורחים.
יחד הם מזמינים אתכם לבוא להנות מאווירה בייתית לטעום קצת מדרום אמריקה.
התפריט מציע מגוון בשרים בצלייה איטית על גריל ה"פארישה" המסורתי, עם גחלים מעצי הדרים, זית ואלונים, תהליך המעניק להם ניחוח עמוק וטעם עשיר. צלעות האסדו עוברות תהליך יישון וריכוך ממושך, ונצלות במשך 6-8 שעות על מתקן הגריל (פארישה) המיוחד.
לצד הבשרים תמצאו מנות ראשונות במתכונים בייתיים, יינות ארגנטינאים וקינוחים בעבודת יד.
משפחת האסדו בר מזמינה אתכן ואתכם להתארח, להרגיש בבית ולהנות מהמוסיקה הלטינית שלוקחת אותנו יחד עם הבריזה הנעימה לטיול קצר במחוזות דרום אמריקה.